Una de les coses que ens passa per alt a l’hora d’adquirir una cortina enrotllable, i que segurament no hi pensem fins el moment just, és: i ara com netejo una cortina enrotllable? Cada quan s’ha de netejar?

Les cortines enrotllables de screen (les més comuns) són les que la neteja del seu cos o estructura és un dels seus grans avantatges, ja que per les seves característiques són molt fàcils de netejar. En 2 passos molt senzills i fàcils tenim la cortina enrotllable neta com el primer dia, i si descobrim alguna taca resistent us explicarem un truc que no falla.

Cortina enrotllable en finestra abatible

Es pot rentar una cortina enrotllable?

Abans de netejar una cortina enrotllable haurem de baixar fins baix del tot. Es a dir, fins al tope de la cadena (la bola o peça de plàstic més gran que hi ha a la cadena) o fins que toqui el terra, o si és una cadena infinita fins que estigui al màxim de desenrotllada.

Baixem la cortina enrotllable fins al terra abans de netejar-la

Una vegada amb tota la superfície de la cortina a la vista els passos per netejar-la són:

Truc final: en cas que després dels passos anteriors veus una taca rebel que no ha desaparegut de la cortina enrotllable, amb una tovallola humida (les dels nadons) li fregues suaument fins que desaparegui, en cas de no tenir les tovalloles, una alternativa són les anomenades “esponges màgiques” que esborren en tot tipus de parets i superfícies.

Cada quant de temps s’ha de netejar una cortina?

Entre neteja i neteja de cortines es pot deixar passar uns 6 mesos. Així eliminarem pols i pol·lució acumulada de l’interior de casa i el que “filtra” la cortina cada cop que ventilem o tenim obert.

Amb totes les cortines enrotllables netes, la llum i l’aire passaran millor a l’interior de casa.
Demana pressupost
close slider

    Demana pressupost sense compromís.