Paper Pintat

Inici / Tot a mida / Paper pintat

El paper pintat és una alternativa fantàstica per decorar les parets de casa teva d’una manera original i més neta, actualment, a més de disposar de tota una àmplia gama d’estampats, murals, colors, geometries, dibuixos…també disposa d’una gama de textures i acabats molt variats: des de textures rugoses a papers que imiten l’estocat, alguns fins i tot apliquen tractaments antiincendis, o amb reforç per evitar trencament per cops. Totes aquestes opcions i avenços fan del paper pintat no només una opció decorativa sinó també pràctica alhora de tenir en compte la decoració d’una paret. 

A la nostra botiga disposem de les últimes tendències i les millors marques en paper pintats, amb una amplia varietat de colors, estampats, mides, formats i textures. Oferim un assessorament personalitzat, adaptat a les necessitats i gustos dels nostres clients. En cas de necessitar un professional per la col·locació del paper pintat, nosaltres dispossem del contacte d’especialistes de primera mà que os ajudaran.

L’entrega del producte el podem realitzar a domicili (dins de la província de Barcelona) o passar a recollir-lo a la botiga de Matarò. Si vols més informació, contacta amb nosaltres.

Marques amb les que treballem:

tres-tintas-novo
coordonne-novo
elitis-novo
Demana pressupost
close slider

    Demana pressupost sense compromís.